Kök i gammaldags stil istället för en moderna variant

I en gammal släktgård valde man till slut att bygga ett kök i gammaldags stil istället för den moderna variant, som man först hade tänkt sig. Vi har frågat Roger Eriksson från Claessonkök vad han tycker är viktigt att tänka på innan man väljer köksmodell och tillverkare.
Det är stor skillnad på kök och kök, inte så mycket på ytan kanske men i känslan när du använder ditt kök. När du öppnar och stänger skåpluckor och lådor, känner det gedigna hantverket som kommer att hålla i många, många år. Satsa därför på en leverantör som kan skapa kökskvalitet så där som den var förr, när köken byggdes på plats. Det gör vi på Claessonkök. Men på ett modernt sätt. Köken ritas och tillverkas helt färdiga i fabriken i Krylbo i Dalarna, och därefter fraktas de dit de ska och monteras på plats. Våra kök är exklusiva utan en massa krusiduller, de har en enkel och stilren formgivning. Den höga standarden, med massiva askluckor, lådor i ek med höga lådsidor för smart förvaring och många kloka lösningar är sådant som inte syns på bilderna utan något man måste uppleva i verkligheten, genom att klämma och känna. Känner du inte skillnaden så ska du köpa ett billigare kök, brukar jag säga. Eftersom våra kök är genuina hantverk tillverkas det först när du har bestämt dig för hur du vill ha det. Därefter går din beställning till vårt snickeri som utgör hjärtat i vår verksamhet. Där arbetar ett 15-tal skickliga hantverkare som brinner för sitt jobb att leverera kvalitet hela vägen hem till dig.
Info: http://claessonkok.se/

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar