X

Khoresh rivas – köttgryta med rabarber, del 2

Khoresh rivas – köttgryta med rabarber. Att använda rabarber i mat är inte så vanligt i svensk matlagning, men i…

Jimmy Johansson

Leth Grüner Veltliner Familien Reserve 2016, Österrike

Leth Grüner Veltliner Familien Reserve 2016, Österrike, Wagram, nr 76570, 119 kr. Leth Grüner Veltliner Familien Reserve görs på 100…

Jimmy Johansson

Khoresh rivas – köttgryta med rabarber, del 1

Khoresh rivas – köttgryta med rabarber. Rabarbern är oerhört viktig för mitt odlarsjälvförtroende. Den är alltid lika fin, oavsett hur…

Jimmy Johansson

La Gascogne par Alain Brumont Gros Manseng-Sauvignon

La Gascogne par Alain Brumont Gros Manseng-Sauvignon 2016, Frankrike, nr 2882, 89 kr. La Gascogne Par Alain Brumont är ett…

Jimmy Johansson

Pico de gallo från Doreens Trädgård och Kök

Pico de gallo. Det går åt mängder av chili hemma hos oss. Därför har den en självklar plats i vårt…

Jimmy Johansson

Veuve Clicquot Rosé firar 200 år med jubileumsutgåva

Veuve Clicquot Rosé firar 200 år med en speciell jubileumsutgåva. Samtidigt släpps en cool presentförpackning i begränsad upplaga, Anniversary Cake…

Jimmy Johansson

Nässelravioli från Doreens trädgård & kök

Nässelravioli är bland det enklaste man kan göra och det går väldigt fort. Jag vet att jag verkligen inte är…

Jimmy Johansson

Ruinart Blanc de Blanc, Frankrike, Champagne

Ruinart Blanc de Blanc, Frankrike, Champagne, nr 88291, 605 kr. Ruinart Blanc de Blancs finns numera i Systembolagets ordinarie sortiment.…

Jimmy Johansson

Lammracks á la sous vide med Doreen Månsson, del 3

Lammracks á la sous vide. När köttet är vakuumförpackat ska det sedan ner i vattenbadet. Tillagningstemperaturer för olika kött och…

Jimmy Johansson

Lammracks á la sous vide med Doreen Månsson, del 2

Lammracks á la sous vide. Sedan ungefär halvår tillbaka är jag lycklig ägarinnan av en sous vide och jag älskar…

Jimmy Johansson