Khoresh rivas – köttgryta med rabarber, del 2
Khoresh rivas – köttgryta med rabarber. Att använda rabarber i mat är inte så vanligt i svensk matlagning, men i…
Khoresh rivas – köttgryta med rabarber. Att använda rabarber i mat är inte så vanligt i svensk matlagning, men i…
Leth Grüner Veltliner Familien Reserve 2016, Österrike, Wagram, nr 76570, 119 kr. Leth Grüner Veltliner Familien Reserve görs på 100…
Khoresh rivas – köttgryta med rabarber. Rabarbern är oerhört viktig för mitt odlarsjälvförtroende. Den är alltid lika fin, oavsett hur…
La Gascogne par Alain Brumont Gros Manseng-Sauvignon 2016, Frankrike, nr 2882, 89 kr. La Gascogne Par Alain Brumont är ett…
Pico de gallo. Det går åt mängder av chili hemma hos oss. Därför har den en självklar plats i vårt…
Veuve Clicquot Rosé firar 200 år med en speciell jubileumsutgåva. Samtidigt släpps en cool presentförpackning i begränsad upplaga, Anniversary Cake…
Nässelravioli är bland det enklaste man kan göra och det går väldigt fort. Jag vet att jag verkligen inte är…
Ruinart Blanc de Blanc, Frankrike, Champagne, nr 88291, 605 kr. Ruinart Blanc de Blancs finns numera i Systembolagets ordinarie sortiment.…
Lammracks á la sous vide. När köttet är vakuumförpackat ska det sedan ner i vattenbadet. Tillagningstemperaturer för olika kött och…
Lammracks á la sous vide. Sedan ungefär halvår tillbaka är jag lycklig ägarinnan av en sous vide och jag älskar…